Abuzurile sexuale asupra copiilor între indiferență și incompetență – Rețeta Compensată

Dată

Zilnic, suntem martorii scenelor în care părinții își pălmuiesc copiii, strigă la ei sau îi bruschează în locuri publice. Puțini dintre noi însă realizează că violența distruge copilăria. De aceea, aplicarea violenței în public din partea părinților nu trebuie să ne lase indiferenți. Pe de alta partea abuzul sexual asupra copiilor este un pericol real și din ce în ce mai mare. În ultimii ani cazurile de abuz sexual asupra copiilor au fost frecvente și de cele mai multe ori tăcute, ceea ce reflectă o situație și mai gravă. Lipsa de informare din păcate duce, uneori, la percepţia – greşită – că astfel de cazuri sunt rare sau că e nevoie condiţii excepţionale pentru ca un abuz să se întâmple. Adevărul trist este că abuzul sexual asupra copiilor este mai frecvent decât vrem să ne imaginăm şi, de cele mai multe ori, se întamplă chiar langă noi. Invitații emisiunii Rețeta Compensată vorbesc în această seară pe larg despre subiect

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru