Românii care merg în Italia, ar putea intra în carantină

Dată

Românii care merg în Italia ar putea intra în carantină, alături de cetățenii altor țări europene unde numărul de vaccinări este scăzut. Decizia vine în urma ceștererii numărului de infecții, a apropierii sezonului de iarnă și a sărbătorilor de Crăciun.
Bulgaria și România, au lucrători care vin în Italia pentru a îngriji persoanele în vârstă, iar acest lucru reprezintă un risc pentru toți cetățenii.
Mai mult, și Austria a introdus noi măsuri împotriva creştereii numărului de îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov-2. Doar persoanele vaccinate şi cele care au trecut prin boală vor putea merge la restaurante sau să participe la evenimente sportive.
Noua regulă se va aplica și în hoteluri, frizerii sau saloanele de înfrumuseţare. Persoanele care nu se pot vaccina din motive medicale vor face dovada cu ajutorul unui certificat medical şi a unui test PCR.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri