Vouchere culturale pentru elevi

Dată

Cel puțin 250 de lei pentru fiecare elev, asta prevede un proiect legislativ adoptat deja de Senat. Elevii ar urma să primească vouchere culturale, sub formă de bonuri, prin intermediul cărora vor putea achiziționa cărți, chiar și în format digital, bilete și abonamente pentru reprezentații la teatru, pentru accesul la expoziții, festivaluri de artă, muzee sau parcuri naturale.
Mai mult decât atât, elevii vor putea plăti cu aceste vouchere abonamentele la biblioteci și pot participa la numeroase cursuri sau ateliere de artă. Se dorește astfel educarea elevilor români prin artă și cultură, adesea aceste medii fiindu-le străine din lipsa posibilităților financiare. Pentru ca proiectul legislativ să fie adoptat și pus în aplicare, el trebuie să treacă de Parlament, să fie promulgat de președintele țării, iar mai apoi, publicat în Monitorul Oficial.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri