România zonă roșie pentru Germania

Dată

Germania a inclus România pe lista roșie. Conform noilor reglementări, românii care intră în țară trebuie să prezinte dovada vaccinării cu schemă completă, un document care atestă trecerea prin boală sau rezultatul unui test Covid negativ. Documentele menţionate trebuie redactate într-una dintre limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă şi pot fi prezentate în format fizic sau electronic.
Persoanele care urmează să se deplaseze în Germania trebuie să se înregistreze, înaintea plecării, pe platforma: https://einreiseanmeldung.de.
Cei care intră doar pe baza unui rezultat negativ vor intra în carantină pentru o perioadă de 10 zile și au obligația de a se deplasa direct spre locuință.
Sunt exceptate de înregistrarea pe platformă și de carantină persoanele aflate în transit, lucrătorii din domeniul transporturilor, membrii delegațiilor oficiale, persoanele care se deplasează acolo pentru a fi tratate de infecția cu SARS-CoV-2 și cei care călătoresc pentru mai puțin de 72 de ore pentru a-și vizita rudele de gradul I.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri