Certificatul verde COVID, necesar la Timişoara

Dată

Timişoara a depăşit rata de incidenţă de 3 la mia de locuitori, fapt care plasează oraşul într-un nou scenariu de măsuri menite să împiedice răspândirea bolii. Astfel, va intra în vigoare solicitarea certificatului verde COVID în restaurante, cafenele, la nunţi, în săli de sport ori de spectacole şi cinematografe, conform deciziei luate la nivel naţional în legătură cu situaţia localităţilor care au depăşit pragul ratei de 3 la mie.
De asemenea, în urma şedinţei de astăzi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, se vor adopta şi noile măsuri de protecţie sanitară care vor intra în vigoare începând cu ziua de mâine. Printre acestea se numără şi organizarea evenimentelor private cu un număr maxim de 200 de persoane participante, competiţiile sportive se pot desfăşura cu până la 30% din capacitatea spaţiului, respectiv cu 50% pentru sălile de cinema şi de spectacole.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri