Ghișeul.ro, platforma unde se va putea plăti taxa pentru numerele de înmatriculare

Dată

Începând cu data de 16 septembrie, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor transmite că prin platforma Ghișeul.ro se vor putea efectua mai multe plăți necesare pentru serviciile instituției.
Taxele pentru plăcile cu număr de înmatriculare, atribuirea unui număr preferențial, păstrarea combinației numărului de înmatriculare și confecționarea unor plăci suplimentare, se vor putea achita accesând site-ul ghișeul.ro, afișat și pe ecran. Nu este necesară autentificarea, singura condiție fiind utilizarea unui card bancar valid. Confirmarea plății se va transmite pe adresa de e-mail indicată de utilizator, iar dovada plății este obligatorie.
În prezent, pe site se mai pot efectua plăți reprezentând contravaloarea permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie.

sursa foto: cumsa.ro

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri