Dezbatere publică pentru taxele și impozitele locale

Dată

Timișorenii pot participa la dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre cu privire la stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022. Proiectul de hotărâre intră miercuri, 8 septembrie la ora 17:00, în dezbatere publică în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara și online, prin platforma Zoom.
Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administrație Locale sau in format electronic, la adresa de e-mail (camelia.crisan@primariatm.ro), până în 06 septembrie, la ora 12:00. Persoanele care doresc să participe online la dezbatere, vor anunța până cel târziu în 06 septembrie, la ora 15:00, intenția de participare la aceeași adresă de e-mail afișată pe ecran, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședința prin intermediul platformei online. Doritorii vor putea lua cuvântul doar trei minute și doar pe subiectul taxe și impozite locale în 2022.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri