Pandemia la zi

Dată

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-au înregistrat 6 cazuri noi, în Hunedoara este 1 caz, Timișul are 4, în timp ce în județele Caraă-Severin, Dolj, Gorj și Mehedinți nu au fost înregistrate cazuri noi.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin, Gorj și Mehedinți de 0.02, în Dolj de 0.05, în Hunedoara de 0.08 și în Timiș de 0.09 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.291 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 5 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore, inclusiv în județul Timiș și nu sunt raportate decese anterioare intervalului menționat mai devreme.
433 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în unitățile sanitare de profil din România în acest moment, dintre care 63 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri