Fără restricții în Bulgaria

Dată

Turiștii români care vor să meargă în Bulgaria nu vor mai avea parte de nicio restricție. Țara vecină şi-a deschis graniţele complet pentru turiştii din România în urmă cu 2 luni, iar autorităţile de la Sofia au decis acum că până la finalul sezonului vor putea să îşi facă vacanţele fără test, dovada vaccinării sau certificat digital.
Pe de altă parte, Grecia impune tot mai multe măsuri restrictive, chiar şi după ce turiştii intră în ţară. Cine vrea să ajungă pe insule trebuie să prezinte test sau dovada vaccinării de fiecare dată când urcă pe feribot sau pe orice alt tip de vas. Regulile se aplică tuturor pasagerilor cu vârsta de peste 12 ani. În Turcia, s-au menţinut regulile de la începutul sezonului estival. Turiștii trebuie să dovedească că sunt testaţi, vaccinaţi sau că au trecut prin boală. Persoanele care intră în Turcia cu test PCR pot fi supuse testării, în mod aleatoriu. Dacă testul este pozitiv, se intră în carantină 14 zile, iar dacă după zece zile testul este negativ, se poate ridica măsura carantinei.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri