Pandemia la zi

Dată

46 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.678 de cazuri, dintre acestea 1.046.776 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat un caz nou de Covid-19, Caraș-Severin și Dolj au ambele câte un caz, Timișul are 2, în timp ce în județele Gorj, Hunedoara și Mehedinți nu au fost înregistrat nici un caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.04 la mia de locuitori, în Caraș-Severin 0.02, Doljul are o incidență de 0.03, Gorjul de 0.01, Hunedoara 0.03, Mehedinți 0, iar județul Timiș are o incidență de 0.04 la mia de locuitori.România are înregistrate 34.254 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 1 deces înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu a fost raportat niciun deces anterior intervalului mai devreme menționat.
269 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 33 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Tranzy, aplicația prin care timișorenii pot urmări în timp real mijloacele de transport în comun – VOX

Călătorii care circulă cu mijloacele de transport în comun din Timișoara au la dispoziție o nouă aplicație mobilă. Platforma tranzi.ai a fost pusă gratuit la ...
Emisiuni

Petrecere pe vapor pe Bega cu anonimTM și britanicii DJ Suv și K-JAH – Povești cu Cântec

Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfășurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de către brandul de petrecri anonimTM având oaspeți ...
Informații Utile

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024
Emisiuni

Destinații turistice de vizitat în România – MozaiQub

De la cascade spectaculoase la palate de poveste şi peisaje de neuitat, oferta turistică a României este mai bogată decât poate părea la prima vedere.

Alte
știri