Corina Gluhovschi, jurnalist: “Nu este o meserie ușoară, este o meserie extrem de solicitantă, dar care dacă te prinde, nu mai scapi”

Dată

Ziarul Renașterea: Citește articolul aici!

– Ce te-a atras și ce te-a determinat să alegi presa?

– Ca să răspund la asta trebuie să mă întorc cu douăzeci și ceva de ani în urmă, atunci era o noutate, descoperisem venirea BBC-ului în țară, descoperisem primul post de radio privat din România. Era un miraj. În plus, erau oameni atât de frumoși și plini de inițiativă cei care au intrat în domeniu. Erau mai ca mine, erau studenți din anii doi, trei sau patru, unii chiar terminaseră facultatea. Entuziasmul lor și perspectivele care se deschideau atunci m-au atras, plus că îmi doream foarte tare să ajut oamenii, să-i sprijin, să fiu în mijlocul lor. Asta a fost baza. Pot să spun că nu m-am gândit atunci niciodată la expunerea publică, era dorința de a face și libertatea de a te putea exprima după perioada comunismului. După 1989 parcă s-au deschis ușile și era perspectiva de a putea să zbori liber, iar presa și jurnalismul îți ofereau din plin posibilitatea asta. De a alege, de a lucra pentru oameni, de a putea să le oferi sprijin atunci când aveau nevoie.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri