Centru multifuncțional pentru copii

Dată

Primăria Timișoara caută un constructor pentru viitorul centru multifuncțional din cartierul Ronaț. Contractul de finanțare a fost semnat încă din noiembrie 2019. Proiectul „Regenerare fizică, economică și socială a zonei urbane marginalizate din cartierul Ronaț – Construire centru multifuncțional” presupune un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți și un centru de zi pentru consilierea și sprijinul părinților, cu servicii de asistență comunitară. Centrul din Ronaț, va fi amenajat pe Calea Bogdăneștilor, va avea un parter, un etaj și o suprafață de peste 750 de metri pătrați. Vor fi amenajate săli pentru seminare, consiliere, tratamente și activități educative, o sală multimedia, o bibliotecă, grupuri sanitare, un cabinet medical și o bucătărie.
Ofertele pot fi depuse până în 7 iulie. Perioada de implementare a proiectului este de 38 de luni de la data semnării contractului.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri