Viața în pași de dans – Partea 2 – MozaiQub din 7 iunie 2021

Dată

Dansul este limbajul ascuns al sufletului”, a spus Martha Graham. Dansul a reprezentat dintotdeauna un mijloc de exprimare, de comunicare și un stil de viață pentru practicanți. Dansul înseamnă fericire, libertate, energie. Este un mod de a ne exprima atunci când cuvintele nu sunt suficiente. De la oameni obișnuiți, care dansează de fericire sau pentru a se simți bine, până la profesioniști care au ajuns la un nivel de performanță, dansul vorbește o singură limbă pe care oricine o poate înțelege. Doi oameni care au devenit una cu dansul, Irksousi Mohamed și Diana Avram, sunt doi profesioniști care își dedică viața și timpul pentru a da mai departe cunoștiințele elevilor care le trec pragul sălilor de sport.

Hamade, cum îi spun apropiații, este un tânăr de 27 de ani, masterand la Facultatea de Educație Fizică Sport din cadrul Universității de Vest din Timișoara, care așteaptă cu nerăbdare să devină profesor și care în anul 2013 și-a deschis propria școală de dans. Diana Avram, are 37 de ani și practică dansul de la 9 ani. Dă mai departe dansul cu bucurie, iar acest lucru este cartea ei de vizită.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Tranzy, aplicația prin care timișorenii pot urmări în timp real mijloacele de transport în comun – VOX

Călătorii care circulă cu mijloacele de transport în comun din Timișoara au la dispoziție o nouă aplicație mobilă. Platforma tranzi.ai a fost pusă gratuit la ...
Emisiuni

Petrecere pe vapor pe Bega cu anonimTM și britanicii DJ Suv și K-JAH – Povești cu Cântec

Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfășurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de către brandul de petrecri anonimTM având oaspeți ...
Informații Utile

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024
Emisiuni

Destinații turistice de vizitat în România – MozaiQub

De la cascade spectaculoase la palate de poveste şi peisaje de neuitat, oferta turistică a României este mai bogată decât poate părea la prima vedere.

Alte
știri