Cum combatem risipa de mâncare?

Dată

În Timișoara și în regiunea de vest vor fi testate mai multe măsuri în cadrul unui proiect internațional al cărui scop este limitarea pierderilor și a risipei de alimente la nivel european. În proiect sunt implicați 29 de parteneri din 10 țări europene. Vor fi 23 de soluții, testate ulterior de trei regiuni, în cadrul unor acțiuni pilot, fiecare dedicată unui lanț valoric: un program dedicat segmentului de legume și salate pregătite în Spania, un program concentrat pe carne și pește în Danemarca și unul care analizează lanțul valoric al pâinii în Slovacia. Regiunea de vest a României va fi implicată ulterior în faza de dezvoltare și promovare a unor seturi de bune practici, alături de Valencia, Budapesta, Linz, Plovdiv și Halandri. Cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, partener asociat în proiect, soluțiile adoptate vor fi implementate în lanțurile agroalimentare ale regiunii.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

ITM Timiș, întâlnire cu angajatorii cu ocazia Zilei securității și sănătății în muncă – MozaiQub

ITM Timiș a organizat o întâlnire cu angajatorii din județ pentru a marca Ziua securității și sănătății în muncă, celebrata în fiecare an, în ...
Emisiuni

Atenţie la vopseaua de ouă! – VOX

Se apropie Paștele, sărbătoare importantă în rândul creștinilor cu ocazia căreia, conform tradiției, se înroșesc ouăle. În România, ca în majoritatea țărilor cu populații de ...
Emisiuni

De ce să facem curăţenie înainte de Sfintele Paşti? – VOX

Fiecare zi dinaintea Sfintelor Paşti îşi are semnificaţia sa în tradiţia populară. Nu e vorba însă de un simplu simbol, ci de o înşiruire de ...
Actualitate

Agenda zilei, 29.04.2024

Agenda zilei, 29.04.2024

Alte
știri