Este dulce, aduce fericire și îl găsim peste tot. Mâncăm în medie 30 de kilograme de zahar pe an, fiindcă este ascuns în mai toată mâncarea procesată. Industria alimentară a creat de-a lungul anilor peste 50 de denumiri diferite pentru zahăr. Cumpăram mult, vânzările cresc și ne îmbolnăvesc. În emisiunea de astăzi punem alimentația românilor sub lupă și vorbim despre personajul principal, zaharul și efectele acestuia asupra organismului nostru.

Zahăr servit la linguriță – MozaiQub
Dată
DISTRIBUIE
Profesorii cu norme incomplete, repartizați între 20 și 22 august – VoxQub
august 19, 2025
Profesorii care nu și-au putut completa norma didactică pentru anul școlar 2025–2026 sau care sunt afectați de restrângeri de activitate participă la ședințele de repartizare ...
Plata pe hectar pentru fermieri crește în 2028 – VoxQub
august 19, 2025
Plata APIA va crește semnificativ în 2028, în contextul noii Politici Agricole Comune (PAC). Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va acorda fermierilor o ...
Firmele-fantomă sub lupa autorităților – VoxQub
august 19, 2025
România se confruntă cu o problemă serioasă: sute de mii de firme inactive blochează piața și afectează mediul de afaceri real. Aceste companii, care adesea ...
Promovabilitatea la Bacalaureat în toamnă, la cel mai scăzut nivel din ultimii ani – VoxQub
august 19, 2025
Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat din 2025 a înregistrat cea mai mică rată de promovare din ultimii șapte ani. Doar aproximativ 23% dintre ...