Implanturile dentare de la necesitate la beneficii – Rețeta Compensată

Dată

Pierderea unuia sau a mai multor dinți are un impact negativ asupra calității vieții, afectând nu numai funcționalitatea și estetica zâmbetului, ci și sănătatea fizică și psihică. În ultimii ani, tot mai mulți pacienți apelează la tratamentul cu implant dentar, iar la nivel mondial peste 3 milioane de oameni recurg la o astfel de soluție. Implantul dentar schimbă modul în care trăim: conceput ca structură de bază pentru a înlocui un dinte lipsă, care odată protezat cu coroana dentară definitivă are aspectul și funcționează ca un dinte natural.
Păstrarea integrității pe termen lung și faptul că preia toate funcțiile și caracteristicile unui dinte natural, fac din implantul dentar soluția cea mai recomandată de către medicii dentiști din întreaga lume. Dr. Vasile Caia-medic stomatolog ne oferă detalii în emisiunea Rețeta Compensată.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri