Ajutor financiar pentru Timişoara

Dată

15,4 milioane de lei, este ajutorul pe care Guvernul României îl acordă municipiului Timişoara, pentru ca populaţia să nu rămână fără căldură şi apă caldă în plină iarnă.
Dupa ce în luna noiembrie a oferit Primăriei Timişoara un ajutor financiar record, de 54 de milioane de lei, pentru Colterm, Guvernul trimite din nou fonduri drept sprijin pentru încălzire, fiind vorba de aplicarea retroactiva a schemei de compensare pentru consumul de gaze în noiembrie şi decembrie, măsură pentru care oraşul este a eligibil.
Luni, Dominic Fritz, primarul Timişoarei, a transmis o scrisoare deschisă premeriului Nicolae Ciucă şi parlamentarilor de Timiş, prin care făcea apel la aceştia în soluţionarea crizei prin care trece oraşul. Tot luni, Colterm a anunţat că va reduce temperatura de furnizare a agentului termic, dar şi posibilitatea de oprire a livrăii de apă caldă pe timpul nopţii.
Colterm are datorii la furnizori de peste 300 de milioane de lei, sumă la care se adaugă încă 106 milioane de lei, reprezentând amenda primită în luna mai 2021 de la Administraţia Fondului pentru Mediu.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri