Noua hotărâre pentru desfăşurarea cursurilor

Dată

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât modul în care se vor desfăşura, în condiţii de siguranţă, cursurile cu prezenţă fizică în unităţile de învăţământ preuniversitar.
Astfel că, va fi eliminată cerința conform căreia cel puțin 60% din angajații unei unități de învățământ trebuie să fie vaccinați pentru ca orele să se desfășoare față în față, în localitățile unde rata de infectare cu coronavirus trece de 3/1000 de locuitori.
Potrivit autorităților naționale, școlile vor putea ține cursuri față în față în județele în care rata de ocupare la nivel județean a paturilor destinate pacienților Covid-19 este de cel mult 75%. Dacă se trece de acest prag, toate școlile din județul respectiv trec în sistem online. Pentru redeschiderea școlilor este necesar ca acest grad de ocupare să scadă sub 70%. De asemenea, în hotărârea adoptată se precizează şi că orele se vor suspenda pentru 10 zile la apariția a trei cazuri confirmate pozitiv într-o clasă, față de un caz cum este acum.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri