Tarifele pentru parcări, neschimbate

Dată

Tarifele pentru zona verde, aferente sistemului Timpark, au fost aprobate de Consiliul Local Timişoara. Se mențin aceleași sume în zona centrală: 3 lei/ora de staționare dacă plata se face prin voucher sau card bancar și 0,75 euro/ora de staționare, exclusiv TVA, prin SMS.
În decembrie, Consiliul Local a aprobat proiectul de hotărâre privind înființarea serviciului pentru administrarea parcărilor publice din municipiu. În ianuarie va fi votat noul regulament Timpark, precum și noile tarife și se vor schimba și tăblițele. De la 1 martie va intra în vigoare noul regulament. Până atunci, plata parcării se suspendă în cartiere, excepție făcând zona centrală.
Noul serviciu de parcare al primăriei va avea 87 de angajați, din care puțin peste 60 vor fi preluați de la Societatea de Drumuri Municipale. Se vor face peste 20 de angajări pentru noul Timpark.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri