Șantierul Centurii de Vest Timișoara

Dată

Primăria Municipiului Timișoara a transmis Ministerului Transporturilor un memoriu prin care solicita preluarea execuției lucrărilor la Centura de Vest Timișoara, împreună cu finanțarea aferentă. Și Consiliul Județean Timiș și-a anunțat intenția de a prelua această lucrare de infrastructură, după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că își dorește o descentralizare a unor lucrări. Solicitarea vine în contextul în care 95% din traseul Centurii de Vest este pe teritoriul administrativ al Timișoarei.
Proiectul centurii se află acum la stadiul de studiu de fezabilitate și în decembrie a fost aleasă varianta finală de traseu. Primăria Municipiului Timișoara a reușit să obțină corelarea proiectului Centurii de Vest cu cel al Noii Radiale de Vest Timișoara. Aceasta ar deveni a 7-a radială a orașului, pe lângă Lugojului, Buziașului, Șagului, Gheorghe Lazăr, Torontalului, Aradului și Sever Bocu.
În momentul de față, Centura Nord Timișoara este realizată integral, iar Centura Sud în proporție de aproximativ 44%.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Monitorizarea cu brățări a celor aflați sub control judiciar și arest la domiciliu – VOX

Ministerul Afacerilor Interne propune modificarea legislaţiei pentru a permite monitorizarea cu brăţări electronice a persoanelor aflate sub control judiciar şi arest la domiciliu.
Emisiuni

Alimentația sănătoasă: principii, beneficii și sfaturi practice – Rețeta Compensată

Un stil de viață sănătos în general face referire la echilibrul existent între meniul săptămânal sănătos și alte activități care îți pun corpul în mișcare, ...
Informații Utile

Agenda zilei, miercuri, 8 mai 2024

Agenda zilei, miercuri, 8 mai 2024
Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Reciclarea nu este un moft sau o tendință, ci este o problemă la care toți trebuie să contribuim pentru a găsi o rezolvare, de la ...

Alte
știri