Poliţia Locală Timişoara face angajări

Dată

Postul de director executiv al Poliţiei Locale Timişoara a fost scos la concurs, iar doritorii îşi pot depune dosarele de înscriere până la sfârşitul lunii ianuarie, la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, la camera 8.
Candidaţii trebuie să aibă studii universitare absolivte cu diploma de licenţă în una dintre specializările ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe militare, respectiv ştiinţe economice informaţii şi ordine publică sau ştiinţa sportului şi educaţiei fizice.
De asemenea, aceștia trebuie să aibă studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.
Candidații mai trebuie să posede cunoștințe de operare pe calculator, nivel mediu, să cunoască una din limbile engleză/franceză/germană, nivel mediu, și să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani, au transmis reprezentanții Direcției Poliției Locale Timișoara.
Proba de limbă străină va fi susţinută în 10 februarie, de la ora 9, iar cea de competențe IT în aceeași zi, de la ora 11. Proba scrisă va avea loc în 14 februarie, de la ora 10.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri