Circulația trenurilor, reluată cu locomotive electrice

Dată

Vântul puternic a provocat zilele acestea întârzieri chiar și de 11 ore la trenurile care circulă în vestul țării. Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale de trafic, cu locomotive electrice, mai exact între stațiile Ghioroc și Glogovăț.
Compania Națională de Căi Ferate CFR informează că se efectuează ultimele verificări și pe firul I, la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, astfel încât în scurt timp traficul feroviar să se desfășoare în condiții normale, fără tracțiune Diesel, pe ambele fire de circulație, de pe întreaga distanță. Compania recomandă pasagerilor ca în această perioadă în care sunt emise avertizări de vreme nefavorabilă să solicite telefonic, înainte de plecarea la drum, informații despre orele de sosire şi de plecare a trenurilor la Gara CFR din localitate sau să consulte periodic site-urile operatorilor de transport feroviar de călători, de stat și privați, pentru informații actualizate despre eventuale modificări în circulația trenurilor.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Tranzy, aplicația prin care timișorenii pot urmări în timp real mijloacele de transport în comun – VOX

Călătorii care circulă cu mijloacele de transport în comun din Timișoara au la dispoziție o nouă aplicație mobilă. Platforma tranzi.ai a fost pusă gratuit la ...
Emisiuni

Petrecere pe vapor pe Bega cu anonimTM și britanicii DJ Suv și K-JAH – Povești cu Cântec

Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfășurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de către brandul de petrecri anonimTM având oaspeți ...
Informații Utile

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024
Emisiuni

Destinații turistice de vizitat în România – MozaiQub

De la cascade spectaculoase la palate de poveste şi peisaje de neuitat, oferta turistică a României este mai bogată decât poate părea la prima vedere.

Alte
știri