Școala „Traian” din Craiova renunță la catalogul fizic

Dată

Școala gimnazială ”Traian” din Craiova va trece la catalogul digital. Cadrele didactice au fost instruite pentru a folosi noul catalog, iar mediile primului semestru vor fi încheiate printr-un simplu click și vor ajunge rapid și pe aplicațiile din telefoanele părinților.
Se procedează la fel ca la catalogul fizic, notele se pun cu dată. La fel și absențele, care se vor motiva tot pe baza scutirii medicale, care va fi scanată și încărcată în aplicația catalogului. Și la lucrări se vor putea pune toate notele clasei pe o singură dată, pentru că aplicația permite acest lucru. Deocamdată, au fost comunicate codurile cadrelor didactice și urmează să fie comunicate și părinților. Mai mult, va exista și un format pe hârtie care se va arhiva și în cazul catalogului online.
Pentru catalogul online, unitatea școlară plătește lunar 1.300 lei. În acest proiect al digitalizării situației școlare a elevilor sunt incluse și alte două școli din Craiova, respectiv Colegiul Național ”Elena Cuza” și Școala gimnazială ”Mihai Viteazul”.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri