Se deschide pârtia de la Râuşor

Dată

Startul sezonului de schi pe pârtia de la Râuşor se va da începând de vineri, 17 decembrie.
Și în această iarnă, mii de împătimiți ai muntelui sunt așteptați la Râușor, zona fiind considerată una dintre cele mai frumoase destinații turistice montane din județ. Cei care vor ajunge la Râușor pot schia pe pârtia amenajată în complexul turistic, iar pentru cei pasionați de schiul de tură, cadrul natural oferă multiple variante de practicare a acestei activități.
Administrația publică locală din comuna Râu de Mori, face demersuri pentru extinderea pârtiilor de schi, precum și pentru oferirea posibilității de a se construi noi unități de cazare, cu scopul de a veni în întâmpinarea turiștilor, al cărui număr este în creștere, de la un an la an.
Aflată pe versanții nordici ai Munților Retezat, stațiunea Râușor a devenit unul dintre locurile de vacanță tot mai căutate de către turiști, mulți dintre ei venind chiar de la sute de kilometri distanță.
În prezent, la Râușor există o pârtie ce poate fi utilizată de către turiști, dar şi peste o sută de cabane şi pensiuni pentru locuri de cazare.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!
Emisiuni

Muncă și disciplină în sportul de înaltă performanță – MozaiQub

Vorbim în emisiunea de astăzi cu Paul Georgescu, înotător, sportiv de performanță. Este primul și poate singurul român nominalizat de trei ori consecutiv la titlul ...

Alte
știri