Noi măsuri în Italia

Dată

Italia a adoptat noi măsuri menite să frâneze răpândirea virusului SARS-COV-2 odată cu introducerea „super-certificatului verde” care restricţionează şi mai mult activităţile persoanelor nevaccinate.
Certificatul verde era deja obligatoriu în autobuz, metrou şi la târgurile de Crăciun. Noul certificat eliberat cetăţenilor italieni vaccinaţi cu schemă completă şi celor care au trecut prin boală, va fi necesar pentru a putea intra în baruri, restaurante, cinematografe, teatre şi discoteci, precum şi pentru a putea participa la evenimente sportive şi la ceremonii publice până la 15 ianuarie.
Ministerul Sănătăţii din Italia a lansat o aplicaţie ce permite verificarea validităţii “super-certificatului verde”, aşa cum este numit acesta, şi care va avea o valabilitate de nouă luni după ultima doză de vaccin şi de şase luni pentru cei care s-au vindecat de COVID-19.
În schimb, certificatul verde clasic, care se poate obţine şi în baza unui test antigen negativ, va fi obligatoriu, în continuare, pentru a putea merge la muncă sau pentru accesul în zonele comerciale.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri