Craiova, în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun

Dată

Municipiul Craiova a fost selectat în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa. Cel mai vizitat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations, a anunțat cele mai frumoase destinații de Crăciun pentru 2021 – 2022 și a dat start votării.
Turiștii din toată lumea pot descoperi și pot vota Craiova ca destinație preferată de Crăciun până în 10 decembrie, la ora 11:59.
Craiova a intrat într-o atmosferă de sărbătoare. Orașul a fost decorat cu un milion de luminițe, amplasate în zona centrală, pe Calea București, cât și în Parcul Nicolae Romanescu.
Vizitatorii se pot bucura de un brad împodobit, multe căsuțe , un carusel și un patinoar, globuri personalizate, vată de zahăr sau vin fiert. În plus, în fiecare weekend sunt programate concerte între orele 18:00 si 20:00.
Un punct central al sărbătorii din Craiova îl reprezintă cele 25 de căsuțe pictate din Centrul Vechi și din Piața Mihai Viteazul, la care comercianții și artizanii vând produse handmade, preparate specifice Crăciunului, cadouri și bijuterii.
Purtarea măștii este obligatorie, iar în zona scenei, în serile când sunt organizate concerte, este nevoie de certificat verde.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri