Muzeul Naţional al Revoluţiei Anticomuniste din Decembrie 1989

Dată

Contractul pentru proiectarea Muzeului Naţional al Revoluţiei Anticomuniste din Decembrie 1989 a fost semnat de către Ministerul Culturii şi urmează să fie deschis în fosta garnizoană din Piaţa Libertăţii.
Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii a reușit să finalizeze, procedura de achiziție a serviciilor de proiectare și asistență tehnică pe parcursul execuției lucrărilor la viitorul Muzeu Național al Revoluției Anticomuniste din Decembrie 1989.
Proiectantul și partenerii săi se angajează, prin contractul semnat, să presteze serviciile de proiectare într-un interval de opt luni. Valoarea totală a contractului este de 1,14 milioane de euro.
Guvernul a semnat un acord cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, prin care România va primi 216 de milioane de euro pentru reabilitarea patrimoniului construit și modernizarea unor clădiri culturale din ţară. Pe lista clădirilor propuse pentru consolidare, restaurare și modernizare, apare și fosta garnizoană militară a Timișoarei în scopul funcționării viitorului Muzeu Național al Revoluției Anticomuniste.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri