Înscrieri pentru Concursul Internațional George Enescu

Dată

Au început înscrierile pentru Concursul Internațional George Enescu. Până pe 15 aprilie 2022, cei care doresc să se înscrie la una dintre cele patru secțiuni: vioară, violoncel, pian și compoziție, o pot face completând formularul disponibil pe site-ul: festivalenescu.ro.
Jurizarea primei etape va avea loc online, prin analizarea înregistrărilor video primite. Semifinalele şi finalele vor fi programate în perioada 3 – 18 septembrie 2022, la Ateneul Român. Valoarea totală a premiilor este de 120.000 de euro, fiind incluse şi promovarea internațională şi lansarea artistică a celor mai talentați concurenți.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Tranzy, aplicația prin care timișorenii pot urmări în timp real mijloacele de transport în comun – VOX

Călătorii care circulă cu mijloacele de transport în comun din Timișoara au la dispoziție o nouă aplicație mobilă. Platforma tranzi.ai a fost pusă gratuit la ...
Emisiuni

Petrecere pe vapor pe Bega cu anonimTM și britanicii DJ Suv și K-JAH – Povești cu Cântec

Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfășurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de către brandul de petrecri anonimTM având oaspeți ...
Informații Utile

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024
Emisiuni

Destinații turistice de vizitat în România – MozaiQub

De la cascade spectaculoase la palate de poveste şi peisaje de neuitat, oferta turistică a României este mai bogată decât poate părea la prima vedere.

Alte
știri