Expoziție VR la Timișoara

Dată

Muzeul Național al Banatului, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, organizează o expoziție de realitate virtuală. Evenimentul „Dacica 3D” va avea loc vineri, 19 noiembrie, ora 12.00, în mansarda B1 a Bastionului Theresia. Expoziția face parte din programul ”Vreau la muzeu”, care presupune colaborarea cu mai multe muzee din țară, iar elementul specific este dat de faptul că sunt expuse modele 3D ale bunurilor culturale aparținând colecțiilor muzeelor participante. Prima expoziție încearcă să surprindă elemente definitorii ale civilizației dacice. Vizitatorii vor avea posibilitatea să intre virtual în sală, unde vor putea interacționa cu piesele expuse, întreaga vizită fiind însoțită de informații aferente tematicii expoziției.
Expoziția poate fi vizitată în perioada noiembrie-decembrie 2021. Prețul unui bilet este de 5 lei, iar accesul se va face pe baza certificatului verde care atestă vaccinarea anti-Covid19 sau trecerea prin boală.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri