Abonamentele 5G în creștere

Dată

Numărul abonamentelor 5G care includ şi un dispozitiv compatibil cu această tehnologie a crescut cu 70 de milioane, în primul trimestru al anului 2021. Se estimează că acesta va ajunge la 580 milioane până la sfârşitul anului 2021. Ritmul de adopţie variază foarte mult în funcţie de regiune. De exemplu, Europa are un start mai lent şi rămâne cu mult în spatele pieţelor din China, SUA, Coreea, Japonia, Arabia Saudită, Kuweit ori Emiratele Arabe Unite. Se anticipează că tehnologia 5G va depăşi pragul de un miliard de abonamente cu doi ani mai repede decât tehnologia 4G la momentul ei. Peste 300 modele de smartphone-uri 5G au fost deja anunţate sau lansate comercial. Mai mult, smartphone-urile, care în prezent realizează 95% din acest trafic, consumă mai multe date ca niciodată. La nivel global, utilizarea per smartphone depăşeşte, în medie, 10 GB/lună şi se estimează că va ajunge la 35 GB/lună până la sfârşitul anului 2026. Pandemia de Covid-19 accelerează digitalizarea, creşte importanţa şi necesitatea unei conectivităţi mobile şi de mare viteză.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Tulburările gastrointestinale: cauze, manifestări, tratament – Reţeta Compensată

Stresul, alimentația nesănătoasă și stilul de viață dezechilibrat pot duce la apariția afecțiunilor gastrointestinale. Acestea sunt destul de frecvent întâlnite și relativ ușor de tratat, asta doar dacă sunt diagnosticate la timp.
Care sunt simptomele afecțiunilor gastrointestinale de ce apar aceste boli și mai ales de ce este atât important să vii la un consult de specialitate, înainte să apară complicațiile, ne spune Doctorul Răzvan Diaconescu – medic primar gastroenterolog, în emisiunea Rețeta Compensată.

Actualitate

Ziua Porţilor Deschise la grădiniţa PP14 – MozaiQub

Grădiniţa cu program prelungit nr. 14 din Timişoara şi-a deschis astăzi porţile şi a invitat părinții și copiii să ia parte la activităţile de învăţare şi joacă ale celor mici în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise.

Actualitate

Medicament pentru autism şi schizofrenie – MozaiQub

Cercetătorii israelieni de la Universitatea din Tel Aviv au identificat un mecanism împărtăşit de mutaţii prezente în genele ADNP şi SHANK3 care cauzează autism, schizofrenie şi alte afecţiuni.

Actualitate

Decizii istorice ale României – VOX

Guvernul aprobă actul normativ în baza căruia va întreprinde demersurile necesare pentru retragerea României din Banca Internaţională de Cooperare Economică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru