Abonamentele 5G în creștere

Dată

Numărul abonamentelor 5G care includ şi un dispozitiv compatibil cu această tehnologie a crescut cu 70 de milioane, în primul trimestru al anului 2021. Se estimează că acesta va ajunge la 580 milioane până la sfârşitul anului 2021. Ritmul de adopţie variază foarte mult în funcţie de regiune. De exemplu, Europa are un start mai lent şi rămâne cu mult în spatele pieţelor din China, SUA, Coreea, Japonia, Arabia Saudită, Kuweit ori Emiratele Arabe Unite. Se anticipează că tehnologia 5G va depăşi pragul de un miliard de abonamente cu doi ani mai repede decât tehnologia 4G la momentul ei. Peste 300 modele de smartphone-uri 5G au fost deja anunţate sau lansate comercial. Mai mult, smartphone-urile, care în prezent realizează 95% din acest trafic, consumă mai multe date ca niciodată. La nivel global, utilizarea per smartphone depăşeşte, în medie, 10 GB/lună şi se estimează că va ajunge la 35 GB/lună până la sfârşitul anului 2026. Pandemia de Covid-19 accelerează digitalizarea, creşte importanţa şi necesitatea unei conectivităţi mobile şi de mare viteză.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru