Vaccinul, necesar pentru cazarea în căminele Universităţii din Craiova

Dată

Studenţii Universităţii din Craiova se pot caza în camerele de cămin doar dacă sunt vaccinaţi împotriva virsului SARS- CoV-2, conform regulilor publicate de Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti din cadrul Universităţii.
Anul acesta, studenţii revin în sălile de curs, în format fizic, iar pentru a ocupa un loc în cămin, aceştia trebuie să dovedească că au trecut prin boală sau că au trecut cele 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Cei care şi-au făcut doar prima doză au posibilitatea de a intra în posesia camerei cu condiţia de a prezenta certificatul de vaccinare până la data de 5 noiembrie.
Studenţii care vin din state non-UE şi care nu au avut acces la vaccin în ţările de origine, pot ocupa camerele, cu condiţia ca aceştia să se vaccineze cu schema completă, în timp ce studenţii care nu se pot vaccina ca urmare a unor condiţii medicale, pot fi cazaţi, la cerere, în funcție de disponibilități.
Cazările se vor face în zilele de 27, 28 şi 29 septembrie şi se vor distribui pe baza actelor de identitate, iar pentru cei căsătoriţi se va solicita şi certificatul de căsătorie.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Primele norme ale UE privind combaterea violenţei împotriva femeilor – VoxQub

Parlamentul European a făcut un pas istoric prin adoptarea primei directive la nivel european care stabilește un set minim de norme pentru combaterea violenței împotriva ...
Actualitate

Timișoara, Oradea și Brașov, pe primele locuri în competiția „Destinația Anului” – VoxQub

Timișoara, Oradea și Brașov se afă pe primele poziții ale celei mai disputate categorii din acest an, “Orașe care inspiră”. Pe următoarele locuri se situează ...
Emisiuni

Viața pe pista de curse – MozaiQub

Cariera unui pilot de curse este una plină de adrenalină și provocări, dar și de satisfacții și realizări deopotrivă. Să fii pilot de curse nu ...
Actualitate

Zeci de oameni păcăliți prin metoda spoofing – VoxQub

O nouă metodă de înșelătorie, numită spoofing, ce implică transmiterea unor mesaje prin SMS sau e-mail, a apărut în România.

Alte
știri