Știri Qub – Timișoara rămâne în carantină

Dată

Carantina se prelungește încă trei zile, în municipiul Timișoara și comunele Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița. Decizia a fost luată de Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat în urma consultării cu conducerea Ministerului Sănătății după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a eșuat în încercarea de a vota prelungirea carantinei pentru aceste localități. Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății spune că este singura soluție responsabilă și provizorie. De asemenea, Raed Arafat precizează că riscul pentru sănătatea publică este iminent. Ridicarea carantinei poate duce la o creștere necontrolată a numărului de cazuri de Covid, în condițiile în care toate paturile de ATI din județ sunt ocupate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru