Știri Qub – Timișoara rămâne în carantină

Dată

Carantina se prelungește încă trei zile, în municipiul Timișoara și comunele Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița. Decizia a fost luată de Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat în urma consultării cu conducerea Ministerului Sănătății după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a eșuat în încercarea de a vota prelungirea carantinei pentru aceste localități. Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății spune că este singura soluție responsabilă și provizorie. De asemenea, Raed Arafat precizează că riscul pentru sănătatea publică este iminent. Ridicarea carantinei poate duce la o creștere necontrolată a numărului de cazuri de Covid, în condițiile în care toate paturile de ATI din județ sunt ocupate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru