Știri Qub – Țări fără restricții

Dată

Opt țări din Europa, îi scutesc de carantină și de testare pe cei care au fost complet imunizați. Vorbim despre Islanda, Estonia, Lituania, Polonia, Slovenia, Muntenegru, Moldova, dar și România. În acest moment, majoritatea țărilor din Europa impun în continuare restricții la frontieră în condițiile în care valul al treilea al pandemiei lovește din plin. În toate aceste state se poate călători acum fară alte condiții dacă oamenii dovedesc cu o adeverință medicală în limba engleză sau în limba statului respectiv că au fost vaccinați cu schema completă.Cele opt țări au aplicat deja proiectul Comisiei Europene de reluare a călătoriilor fară restricții în interiorul uniunii în baza unui certificat digital de vaccinare. Reamintim că certificatul recunoscut la nivelul întregii uniuni ar urma să fie introdus la începutul verii. Și alte țări vor adopta aceste excepții. De exemplu, Grecia a anunțat că va aplica aceleași reguli românilor, de la jumătatea lunii viitoare. La fel, Bulgaria, Portugalia și Cipru au în vedere să introducă această măsură în curând.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru