Știri Qub – Țări fără restricții

Dată

Opt țări din Europa, îi scutesc de carantină și de testare pe cei care au fost complet imunizați. Vorbim despre Islanda, Estonia, Lituania, Polonia, Slovenia, Muntenegru, Moldova, dar și România. În acest moment, majoritatea țărilor din Europa impun în continuare restricții la frontieră în condițiile în care valul al treilea al pandemiei lovește din plin. În toate aceste state se poate călători acum fară alte condiții dacă oamenii dovedesc cu o adeverință medicală în limba engleză sau în limba statului respectiv că au fost vaccinați cu schema completă.Cele opt țări au aplicat deja proiectul Comisiei Europene de reluare a călătoriilor fară restricții în interiorul uniunii în baza unui certificat digital de vaccinare. Reamintim că certificatul recunoscut la nivelul întregii uniuni ar urma să fie introdus la începutul verii. Și alte țări vor adopta aceste excepții. De exemplu, Grecia a anunțat că va aplica aceleași reguli românilor, de la jumătatea lunii viitoare. La fel, Bulgaria, Portugalia și Cipru au în vedere să introducă această măsură în curând.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru