Știri Qub – Post de manager scos la concurs

Dată

Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Sf. Ștefan din Rovinari, județul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager. Concursul cuprinde are două etape. Etapa eliminatorie de verificare a candidațiilor are loc în 6 aprilie de la ora 9:00. Cea de-a doua probă presupune susținerea publică și de evaluare a proiectului de managment, care se va desfășura la sediul spitalului pe baza temelor — cadru, în data de 19 aprilie ora 10.00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru