Știri Qub – Mai multe vaccinuri

Dată

O nouă tranşă de peste 500.000 doze de vaccin Pfizer BioNTech ajunge astăzi, 5 aprilie, în România. Vaccinurile sunt livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara care primește peste 58.000 de doze. Reamintim că municipiul trimite doze și în judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş. Până la acest moment, România a recepționat peste 2 milioane doze de vaccin produse de compania Pfizer. BioNTech. În centrele de vaccinare se vor utiliza atât doze recepționate de România din tranșa curentă, cât și din cele anterioare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru