Știri Qub – Mai multe vaccinuri

Dată

O nouă tranşă de peste 500.000 doze de vaccin Pfizer BioNTech ajunge astăzi, 5 aprilie, în România. Vaccinurile sunt livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara care primește peste 58.000 de doze. Reamintim că municipiul trimite doze și în judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş. Până la acest moment, România a recepționat peste 2 milioane doze de vaccin produse de compania Pfizer. BioNTech. În centrele de vaccinare se vor utiliza atât doze recepționate de România din tranșa curentă, cât și din cele anterioare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru