Știri Qub – Germania cere teste PCR

Dată

Germania va cere teste PCR cu rezultate negative la intrarea în țară pentru toți căllătorii, chiar dacă vin dintr-o zonă care nu este considerată de risc. Cancelarul german, Angela Merkel a explicat că guvernul a contactat toate companiile aeriene din țară pentru ca toți călătorii care se întorc din vacanța de Paște să facă un test înainte de a întoarcere. Decizia a fost legată de polemica iscată de deplasările din vacanța de Paște în Mallorca. Angela Merkel a spus că acolo există complexe turistice deschise, dar a apreciat că guvernul Insulelor Baleare a modificat restricțiile. Autoritățile germane au scos Insulele Baleare de pe lista zonelor de risc, lucru care a dus la o cerere foarte mare a biletelor de avion, dar și a ofertelor de cazare pentru vacanța de Paște.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru