Știri Qub – Germania cere teste PCR

Dată

Germania va cere teste PCR cu rezultate negative la intrarea în țară pentru toți căllătorii, chiar dacă vin dintr-o zonă care nu este considerată de risc. Cancelarul german, Angela Merkel a explicat că guvernul a contactat toate companiile aeriene din țară pentru ca toți călătorii care se întorc din vacanța de Paște să facă un test înainte de a întoarcere. Decizia a fost legată de polemica iscată de deplasările din vacanța de Paște în Mallorca. Angela Merkel a spus că acolo există complexe turistice deschise, dar a apreciat că guvernul Insulelor Baleare a modificat restricțiile. Autoritățile germane au scos Insulele Baleare de pe lista zonelor de risc, lucru care a dus la o cerere foarte mare a biletelor de avion, dar și a ofertelor de cazare pentru vacanța de Paște.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru