Știri Qub – Germania cere teste PCR

Dată

Germania va cere teste PCR cu rezultate negative la intrarea în țară pentru toți căllătorii, chiar dacă vin dintr-o zonă care nu este considerată de risc. Cancelarul german, Angela Merkel a explicat că guvernul a contactat toate companiile aeriene din țară pentru ca toți călătorii care se întorc din vacanța de Paște să facă un test înainte de a întoarcere. Decizia a fost legată de polemica iscată de deplasările din vacanța de Paște în Mallorca. Angela Merkel a spus că acolo există complexe turistice deschise, dar a apreciat că guvernul Insulelor Baleare a modificat restricțiile. Autoritățile germane au scos Insulele Baleare de pe lista zonelor de risc, lucru care a dus la o cerere foarte mare a biletelor de avion, dar și a ofertelor de cazare pentru vacanța de Paște.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru