Știri Qub – Germania cere teste PCR

Dată

Germania va cere teste PCR cu rezultate negative la intrarea în țară pentru toți căllătorii, chiar dacă vin dintr-o zonă care nu este considerată de risc. Cancelarul german, Angela Merkel a explicat că guvernul a contactat toate companiile aeriene din țară pentru ca toți călătorii care se întorc din vacanța de Paște să facă un test înainte de a întoarcere. Decizia a fost legată de polemica iscată de deplasările din vacanța de Paște în Mallorca. Angela Merkel a spus că acolo există complexe turistice deschise, dar a apreciat că guvernul Insulelor Baleare a modificat restricțiile. Autoritățile germane au scos Insulele Baleare de pe lista zonelor de risc, lucru care a dus la o cerere foarte mare a biletelor de avion, dar și a ofertelor de cazare pentru vacanța de Paște.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru