Știri Qub – Altă casă pentru animale

Dată

La Grădina Zoologică din Timișoara a început mutarea animalelor până la refacerea parcului la standarde europene. Grădina Zoologică din Timișoara a fost închisă la sfârșitul anului trecut, după un anunț al primarului Dominic Fritz, care a spus că în spațiul de la Pădurea Verde nu s-au mai făcut investiții de ani buni și că îngrijirea animalelor nu este la standarde europene. Animalele vor fi mutate temporar sau definitiv în condiții de siguranță în noi habitate ale unor grădini zoologice partenere, iar pentru cele ce nu pot fi mutate, se va asigura hrană și îngrijire. Acestea ajung în custodie pe o perioadă nedeterminată la Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploiești. A fost stabilit și că urșii vor fi primiți de un sanctuar din Ungaria, dar pentru ca ei să plece este nevoie de o hotărâre de consiliu local. Animalele de la Zoo Timișoara vor ajunge și în Pitești. În total, la Zoo erau 261 de exemplare din 46 de specii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru