Știri Qub – Altă casă pentru animale

Dată

La Grădina Zoologică din Timișoara a început mutarea animalelor până la refacerea parcului la standarde europene. Grădina Zoologică din Timișoara a fost închisă la sfârșitul anului trecut, după un anunț al primarului Dominic Fritz, care a spus că în spațiul de la Pădurea Verde nu s-au mai făcut investiții de ani buni și că îngrijirea animalelor nu este la standarde europene. Animalele vor fi mutate temporar sau definitiv în condiții de siguranță în noi habitate ale unor grădini zoologice partenere, iar pentru cele ce nu pot fi mutate, se va asigura hrană și îngrijire. Acestea ajung în custodie pe o perioadă nedeterminată la Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploiești. A fost stabilit și că urșii vor fi primiți de un sanctuar din Ungaria, dar pentru ca ei să plece este nevoie de o hotărâre de consiliu local. Animalele de la Zoo Timișoara vor ajunge și în Pitești. În total, la Zoo erau 261 de exemplare din 46 de specii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru