Poşta Română se modernizează – VOX

Dată

Poșta Română a lansat luni primul ghișeu digital, un terminal automatizat care va fi deschis în permanență. Astfel, cei care nu vor să mai stea la cozi pot trimite sau primi mai ușor colete sau scrisori și totodată să plătească taxe, facturi de utilități sau rate bancare. În prima fază vor fi 70 de asemenea terminale în țară. Poșta Română va pune în funcțiune și 3.000 de cutii poștale care pot fi accesate pe baza unui cod. Oamenii vor putea să-și achite facturile ori să trimită colete oriunde în lume, fără să mai stea la coadă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru