Ce facem de ziua de naștere? – VoxQub

Dată

Ziua de naștere, ca multe alte sărbători, are propriile sale tradiții. Nu se stie cu exactitate care este originea sărbătoririi acestei zile sau a tortului care se face cu această ocazie. Se știe, însă, că din Egiptul Antic vine prima mențiune a sărbătoririi zilei de naștere a unui faraon, în jurul anului 3.000, înainte de Hristos. Cei care au adaugat lumânările sunt grecii. Ei ofereau prăjituri în forma Lunii lui Artemis, în semn de prețuire pentru această zeiță. Pentru a reda strălucirea Lunii și frumusețea ei, grecii aprindeau lumânări pe care le puneau pe prăjituri, pentru a obține un efect strălucitor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru