Vremea se va încălzi ușor

Dată

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. În intervalul 27 decembrie – 9 ianuarie, vremea se va menţine la valori normale perioadei în cea mai mare parte a ţării, dar şi cu diferenţe uşoare în anumite regiuni. De Revelion, meteorologii anunţă temperaturi de până la 8 grade Celsius, iar la munte vor fi precipitaţii.
În Banat, prima zi a intervalului va debuta cu o medie a temperaturilor maxime apropiate de normal, în jurul a 6 grade, după care vremea va intra într-un proces de încălzire treptată, astfel încât în perioada 28 decembrie -05 ianuarie, mediile temperaturilor maxime vor fi cuprinse între 6 şi 9 grade. Ulterior, valorile vor scădea în jurul a 5 grade în medie, în perioada 07 – 09 ianuarie. O evoluţie termică similară o vor avea şi valorile din timpul nopții, astfel media minimelor ca creşte uşor de la 1 grad în medie în prima zi a intervalului spre 4 grade în 01 ianuarie. În Oltenia, în prima zi a intervalului, valorile termice se vor situa în jurul a 2 grade, în medie, apoi vor creşte până spre 8-9 grade în perioada 31 decembrie -03 ianuarie. Ulterior vremea se va răci, iar în perioada 07 -09 ianuarie media maximelor va ajunge la 4-5 grade. În perioada 27 – 30 decembrie, minimele nu vor varia urmând a se situa în jurul a 1 grad, apoi tendinţa este de creştere uşoară spre 2 grade, valoare ce va fi de interes pentru intervalul 31 decembrie- 04 ianuarie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mare în perioada 27 -30 decembrie, apoi va creşte începând din 05 ianuarie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru