Programul Serviciului de Înmatriculări

Dată

Instituția Prefectului Timiș a anunţat că se va lucra cu un program prelungit şi cu o tură de după-masă la Serviciul regim permise şi înmatriculări, în încercarea de a recupera întârzirea eliberării documentelor înregistrate.
Aşadar, programul cu publicul la ghişeul pentru înmatriculări definitive, transcrieri, radieri și autorizații provizorii va fi de la 8:10 la 19:30, cu excepția zilei de vineri, când se va lucra până la ora 18:00. Pentru eliberări de documente, ghişeul va fi deschis de la 8:30 până la 15:00, cu excepţia zilei de vineri, când se va funcţiona după orarul 8:30 – 14:00, iar pentru examinare la proba teoretică, cetăţenii pot merge între orele 8:30 şi 15:30, în zilele de luni, marţi miercuri, joi, vineri programul fiind până la ora 14:00.
De asemenea, funcționează un ghişeu de lucru cu publicul, destinat doar pentru parcurile auto și societățile comerciale autorizate cu vânzarea de vehicule în vederea eliberării autorizațiilor provizorii de circulație, iar programul este de luni până joi, între orele 14:50 – 15:40.
Programarea online nu este necesară.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru