O nouă tură de dezinsecție la Timișoara

Dată

O nouă operațiune de dezinsecție începe la Timișoara, în perioada 12-23 august. Se vor face servicii de dezinsecție terestră și aeriană pe domeniul public. Cei care cresc albine trebuie să ia măsurile care se impun pentru protejarea insectelor, respectiv scoaterea stupilor în afara ariei de stropire. Cetățenii sunt rugați să evite să treacă sau să stea în zona de acţiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluţii de combatere a ţânţarilor pentru a evita eventualele incidente neplăcute. Pentru ca tratamentele să aibă o eficiență ridicată, reprezentanții Primăriei Timișoara fac apel la oameni să facă curățenie în gospodăriile proprii. Cei care nu iau măsuri riscă amenzi cuprinse între 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice și între 1.000 și 2.500 lei pentru persoanele juridice. Dacă vremea nu va permite desfășurarea dezinsecției, perioada de efectuare a activității va fi prelungită.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru