Una caldă, alta rece

Dată

Timișoara va avea căldură și apă caldă, însă doar până luni. Primarul Dominic Fritz a anunțat joi că s-a găsit un furnizor de gaz temporar, mai exact până luni, la ora 7 dimineața. Contractul s-a semnat, iar Colterm ar fi trebuit să înceapă deja furnizarea căldurii și a apei calde. Deoarece cantitatea de gaz este limitată, sistemul funcționează doar la un nivel minim. Timișorenii, însă, nu simt vreo diferență, iar în majoritatea zonelor, caloriferele au rămas la fel de reci.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru