Una caldă, alta rece

Dată

Timișoara va avea căldură și apă caldă, însă doar până luni. Primarul Dominic Fritz a anunțat joi că s-a găsit un furnizor de gaz temporar, mai exact până luni, la ora 7 dimineața. Contractul s-a semnat, iar Colterm ar fi trebuit să înceapă deja furnizarea căldurii și a apei calde. Deoarece cantitatea de gaz este limitată, sistemul funcționează doar la un nivel minim. Timișorenii, însă, nu simt vreo diferență, iar în majoritatea zonelor, caloriferele au rămas la fel de reci.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru