Noi măsuri pentru localităţile din Timiş

Dată

În municipiul Timişoara, precum şi în localităţile Giroc, Parța, Remetea Mare şi Sânmihaiu Român se va aplica carantina de noapte pe tot parcursul săptămânii, asta după ce rata de infectare a depăşit pragul de 7,5 la mia de locuitori.
Astfel, persoanelor nevaccinate le este interzisă circulaţia fără declaraţie pe proprie răspundere, în intervalul 20:00-05:00, magazinele se vor închide la ora 18:00, iar cafenelele, restaurantele şi sălile de sport, precum şi cele de cinematograf, rămân închise. Evenimentele, atât cele private, cât şi cele cultural-artistice sunt interzise, iar masca rămâne obligatorie în proximitatea şcolilor şi a spaţiilor publice aglomerate, precum pieţele sau unităţile spitaliceşti.
Totodată, în cadrul şedinţei de astăzi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, s-a decis şi intrarea în vigoare a carantinei de noapte în weekend pentru localităţile Becicherecu Mic, Coșteiu și Giulvăz, unde rata de infectare a trecut de 6 la mie.
În timp ce, în mai multe sate din judeţ precum Foeni, Jebel, Ciacova, Topolovățu Mare, şi Sânnicolau Mare, se vor lua măsuri legate de limitarea numărului de participanţi la evenimente private, la spectacole sau la activităţile sportive, deoarece rata este de peste 3 la mie, dar mai mică de 6.
Măsurile vor intra în vigoare începând cu ziua de mâine, 1 octombrie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru