Jurnalul Qub – 2 septembrie 2021

Dată

Titlurile zilei: Pandemia la zi Cariera Roșia de Jiu se extinde Măști sanitare pentru elevii din Timiș Document vechi de un secol, descoperit în Arad Trenul care conectează Europa ajunge în România Elevii cu boli cronice pot învăța online Începe admiterea din toamnă la Universitatea Craiova Donații pentru începerea școlii O nouă serie pe cărțile de identitate din Arad Laboratorul de cutremure Femeile reintegrate pe piața muncii după naștere Mai mulți șomeri

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru