Căldură pentru încă câteva zile

Dată

Primarul Dominic Fritz anunță că a obținut o prelungire a contractului de furnizare a gazului cu încă câteva zile, mai exact, până joi, 6 noiembrie, la ora 7:00 dimineața. Astfel, timișorenii conectați la Colterm vor avea apă caldă si căldură și în perioada următoare, timp în care Colterm și Primăria Municipiului Timișoara continuă negocierile pentru găsirea unei soluții de achiziționare a gazului pe termen mediu și lung. Pentru această prelungire, s-a achitat în avans o sumă de peste 2.700.000 de lei.
Bani pentru căldură și apă caldă nu există, mai ales în condițiile creșterii prețului la gaz, iar datoriile Coltermului și intrarea în insolvență, au împins societatea direct în prăpastie, pentru că furnizorii nu mai au încredere în compania de termoficare. În acest context, Primăria a cerut o sumă uriașă de la guvern, peste 350 de milioane de lei pentru a putea trece peste această iarnă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru