Căldură pentru încă câteva zile

Dată

Primarul Dominic Fritz anunță că a obținut o prelungire a contractului de furnizare a gazului cu încă câteva zile, mai exact, până joi, 6 noiembrie, la ora 7:00 dimineața. Astfel, timișorenii conectați la Colterm vor avea apă caldă si căldură și în perioada următoare, timp în care Colterm și Primăria Municipiului Timișoara continuă negocierile pentru găsirea unei soluții de achiziționare a gazului pe termen mediu și lung. Pentru această prelungire, s-a achitat în avans o sumă de peste 2.700.000 de lei.
Bani pentru căldură și apă caldă nu există, mai ales în condițiile creșterii prețului la gaz, iar datoriile Coltermului și intrarea în insolvență, au împins societatea direct în prăpastie, pentru că furnizorii nu mai au încredere în compania de termoficare. În acest context, Primăria a cerut o sumă uriașă de la guvern, peste 350 de milioane de lei pentru a putea trece peste această iarnă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru