Căldură pentru încă câteva zile

Dată

Primarul Dominic Fritz anunță că a obținut o prelungire a contractului de furnizare a gazului cu încă câteva zile, mai exact, până joi, 6 noiembrie, la ora 7:00 dimineața. Astfel, timișorenii conectați la Colterm vor avea apă caldă si căldură și în perioada următoare, timp în care Colterm și Primăria Municipiului Timișoara continuă negocierile pentru găsirea unei soluții de achiziționare a gazului pe termen mediu și lung. Pentru această prelungire, s-a achitat în avans o sumă de peste 2.700.000 de lei.
Bani pentru căldură și apă caldă nu există, mai ales în condițiile creșterii prețului la gaz, iar datoriile Coltermului și intrarea în insolvență, au împins societatea direct în prăpastie, pentru că furnizorii nu mai au încredere în compania de termoficare. În acest context, Primăria a cerut o sumă uriașă de la guvern, peste 350 de milioane de lei pentru a putea trece peste această iarnă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru